Rólam

 
Üdvözöllek a blogomon!

Zsófinak hívnak, 23 éves vagyok. Szenvedélyem a divat, aminek kiteljesedésében a méreteim nem akadályozhatnak meg. A blogot a hobbim kiélésére hoztam létre főleg outfit bejegyzések formájában. Szeretnék inspirációt nyújtani fiatal molett nő társaimnak, akik nem merik felvállalni magukat.
Az oldalamat külföldi blogok ihlették ugyanis Magyarországon még nincs nagy kultúrája a plus size öltözködésnek, de egyre jobban növi ki magát nálunk is. A saját stílusunkat nehéz megtalálni és kialakítani, még nehezebb felvállalni magunkat, ha van némi plus felesleg, de az én elképzelésem szerint nem kell ettől függni. A blogom fő célja, hogy a nők megértsék a divat mindenkinek szól és minden korban, méretben lehet valaki sikkes. Szeretném, ha a teltebb nők is élveznék az öltözködést és elfogadnák nőies kerekformájukat!
 
..és a méretem 44-46-os, a magasságom 178cm.
 
Kellemes nézelődést a világomban!
 
Sophie 

2 megjegyzés:

 1. Kedves Sophie!

  Nem írnád meg a méreteidet? Magasság, súly, mellbőség, derékbőség, csípő? (lábméret :-) )
  Nem tudom, mennyire offenzív ilyesmit kérni, de a fényképeidet elnézve meg sem tudnám saccolni, mekkora lehetsz az "életben"... és hozzád képest én hol állhatok, tehát azok a ruhák, amiket viselsz, nekem hogy állnának, érdemes lenne-e egyáltalán felpróbálni ilyesmit.

  Köszi,

  Bori

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Bori!
   Szívesen megírom :) meg már írtak hasonló kérdést máshol szóval majd beleírom a bemutatkozásba is most már!
   Magasság: 180cm
   Mell:112cm
   Derék: 89cm
   Csípő: 120cm
   Cipő: 40-41
   Bár én úgy gondolom nem a méret adja, hogy mit viselhetsz hanem az alkat(körte,alma,homokóra) és hogy tudod-e viselni :). Biztos hogy érdemes felpróbálni ilyesmiket ;) Remélem most már el tudsz helyezni "életben" :).
   Sophie

   Törlés